Nu kan du och dina tjejkompisar inleda helgen tillsammans med en lyxig girls night out hos oss! Under två timmar skämmer vi bort er med tvätt, styling eller uppfräschning av make up och gör så ni blir ert bästa jag och känner er redo för en helkväll!

Kravet är att ni väljer varsin valfri behandling. Utöver detta bjuder vi på Bubbel och goda tilltugg!

Upload Image...

Luxury Birthday Partyfr. 340 kr/person

Nu kan du mellan 10 och 18 år fira din födelsedag här på Xperience. Här kommer vi att ge er alla en utbildning i hur ni ska ta ta hand om ert hår på allra bästa sätt.

Medan du som fyller år blir omhändertagen med tvätt och style får dina kompisar gå runt till våra utställda dockstationer och testa olika stylingverktyg och stylingprodukter.

Kravet är minst 6 barn.

Upload Image...

Luxury Spa Eveningfr. 890 kr/person

På Luxury Spa Evening vill vi skämma bort er ordentligt. Oavsett om ni är ett tjejgäng, ett par eller mor och dotter vill vi ge er en kväll ni sent kommer att glömma.

Hoppa i våra sköna morgonrockar och tofflor och unna er en lugn stund med härligt hårspa!

Upload Image...

Barber Evening380 kr/person

Kom hit hela gänget och upplev tvätt- & skalpmassage, styling eller trimning av skägg och bli redo för en helkväll tillsammans!

Kravet är att ni väljer varsin behandling. Utöver detta ingår öl eller whisky samt snacks & choklad.

Upload Image...

Bachelorette Party480 kr/person

Har ni varit ute och firat er vän som ska gifta sig och vill mellanlanda hos oss för att bli fixade till kvällen när ni ska festa vidare?

Vi erbjuder er alla en valfri styling eller uppfräschning av make up och den blivande bruden får en lyxig goodiebag med sig härifrån.

Även bubbel och goda tilltugg ingår!

Upload Image...