Eksperience

Eksperience är ett unikt koncept, skapat för att ge dig en speciell upplevelse både i salong och hemma. Med 25 års erfarenhet vet vi att de bästa produkterna stammar ur de bästa ingredienserna. Eksperience kombinerar det bästa från naturen med avancerad teknologi. Slutprodukten är en perfekt sammansättning av aktiva ingredienser som ger både direkta och långsiktiga resultat.

För fett hår och obalans i talgproduktionen.

Är ditt hår tungt och klibbigt, omöjligt att styla och blir snabbt smutsigt? Kvarstår ditt problem trots att du fortsätter tvätta?

Lösningen är SEBUM CONTROL, en serie speciellt framtagen för att kontrollera talgproduktionen och som gör håret lätt, luftigt och mjukt samtidigt som fuktbalansen återskapas i håret.

För känslig hårbotten.

Kliar det i din hårbotten? Är den torr, irriterad, rodnande och känslig för beröring?

Lösningen heter SCALP COMFORT, de aktiva ingredienserna ger fukt och lugnar hårbotten, reducerar klåda och ger allmän lindring till hårbotten.

För hårbotten med mjäll.

Har du onormalt mycket flagor i hårbotten? Kliar det i den, är den torr och irriterad? Ser du ingen förbättring trots att du tvättar ofta?

Lösningen för dig är PURITY, en serie speciellt framtagen för att rengöra med maximal effekt och reducerar förekomsten av mjäll.

Anti hair lossfr. 650 kr (Boka tid)

För håravfall och tunt hår.

Har du tunt hår som lätt går av och släpper oftare och oftare? Har du varit stressad eller gått på en lågkaloridiet?

Lösningen heter ANTI HAIR LOSS, serien som stärker ditt hår och ger skydd mot håravfall tack vare sina aktiva ingredienser.

Hydro Nutritivefr. 650 kr (Boka tid)

För torrt och behandlat hår.

Blir ditt hår torrt och skört när du har färgat det? Har du nyligen varit i solen eller i saltvatten?

Lösningen heter HYDRO NUTRITIVE, de aktiva ingredienserna ger fukt och återskapar hårfiber. Resultatet är ett glansigt hår med mycket volym.

COLOR PROTECTIONfr. 650 kr (Boka tid)

För färgat och behandlat hår.

Tycker du att din färg blir matt och livlös?

Lösningen för dig heter COLOR PROTECTION, en serie speciellt framtagen för färgat och behandlat hår. Bevarar färgen som ny, även efter fem tvättar.

För fint hår som behöver näring och volym.

Upplever du att ditt hår inte är så voluminöst som för några år sedan? Känns det tunnare, mindre motståndskraftigt och torrt?

Lösningen för dig heter DENSI PRO, en serie speciellt framtagen för att ge volym, styrka och liv till ett hår som har blivit tunnare och uttorkat med åren. Gör håret synbart yngre.

*Samtliga priser kan komma att ändras vid extra tids- eller produktåtgång.