Xperience Lailas Luxury Salon

På bästa plats i Malmö hittar du Xperience Lailas Luxury Salon. Vi finns vid Triangeln på Östra Rönneholmsvägen 2 nära stationen.

I våran lyxigt inredda salong blir du väl omhändertagen av våra experter inom hår och styling. Tillsammans är vi ett team med många års internationell erfarenhet och kompetens. Vi ger dig mer än bara en klippning, hos oss får du en upplevelse samt kunskapen om hårvård.

Xperience Lailas Luxury Salon

Vi på Xperience är ett professionellt team med mångfacetterad kompetens och stor erfarenhet. Vi har arbetat både internationellt (London, Rom och Paris) och nationellt med olika specialiteter inom klippning, färgning och styling. Vårt yttersta mål är att få dig att känna dig välkommen i vår salong samtidigt som vi ger dig det absolut bästa resultatet. Hos oss är det DU som är i fokus.

Xperience är mycket mer än en klippning eller en behandling, det är en upplevelse. I vår salong kan du släppa vardagsstressen och njuta av en lugn och harmonisk miljö. Med vår kunskap och erfarenhet tar vi hand om dig och fokuserar på din personliga stil.

Vi ser alltid till att våra behandlingar är omsorgsfulla och använder oss enbart av produkter med hög kvalitet som står för hållbarhet och trygghet. Vi vill att din tid hos oss ska kännas lyxig, varm och omhändertagande samtidigt som vår prisbelönta kunskap ska återspeglas i ditt hår och din stil när du lämnar salongen.

Hos Xperience kan du boka klippning, färgning eller annan hårbehandling. Du kan även unna dig en avslappnande massage genomförd av vår duktiga massör. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid ringa eller titta förbi så hjälper vi dig med ditt beslut.

Välkommen in!

Välkommen till oss!

Xperience Lailas Luxury Salon
Östra Rönneholmsvägen 2, 211 47, Malmö

Telefon: 040 – 12 22 13
E-post: info@xperiencesalon.se